Известие

Collapse
No announcement yet.

Катализатор на 2.5 V6 бензин 1999

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Катализатор на 2.5 V6 бензин 1999

Здравейте колеги, имам подозрения, че се е позапушил катализатора и искам да попитам следните неща:

При определени обстоятелства бих го сменил с нов, но хем нямам възможност в момента, хем карам колата на газ и до колкото знам, тогава е леко безсмислен.

Някой има ли представа, от този мотор и тази година за колко биха изкупили катализатора ?

1. Питам за тази година конкретно, защото при по-новите слагат повече ламбди и катализатори, а този е един голям, малко преди средата на генерацията.

2. Днес сложих нови свещи, но не като оригиналните NGK, а Beru Ultra X Titan с четири електрода. И те са по 21-22 лв бройката, но в английския форум бях чел, че са по издръжливи и подходящи, какво е вашето мнение и имате ли наблюдения върху тези свещи, особено на този мотор ?
    Last edited by duronman; d.m.y г., 18:47.
    Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20

Има един колега в Lancia форума,който по 8-цифрения код ще ти каже каква цена ще ти даде,аз моя го дадох за 350лв. вярно че моята е JTD.

Comment

Да, за тях са скъпи. Имам доста познати от ланча форума, защото до скоро само това карах Ако ми дадеш ник ще съм много благодарен. За моят предполагам, че най-много да покрие едно качествено риплейсив гърне.
      Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20

Comment

аз мислех да го махам но няма ли да стане някакъв гаф с тия ламбда сонди ? да се прецака от към вървене чекове щуроти ти свали ли го твоя катализатор ?
        Alfa Romeo 166 2.5 v6 24v

Comment

Аз имам само една ламбда. Осен това, няма да го махна, докато не съм 100% убеден, че е заминал. Ако го махна ще се сложи хубаво гърне на негово място за поне 100-120лв. Интересува ме екологичната страна на въпроса, но съм почти убеден, че на газ е безполезен.

Comment

Working...
          X